Klemen Prašnikar in Saška Averkijeva. Svetovnemu naslovu dodala še zmago v Angliji!

Veselje ob razglasitvi ...
Veselje ob razglasitvi ...

Neverjetno, še vedno počasi dojemava, kaj se je dejansko zgodilo. Zmagati na tako prestižnem tekmovanju je posebna čast, in ker nisva bila glavna favorita, so občutki še toliko močnejši in veselje res nepopisno. Seveda sva pred tekmovanjem upala na zmago, vendar sva se zavedala, da se zares redko zgodi, da kdo premaga aktualna prvaka. Vedela sva, da imava možnosti, le če bova zares vrhunsko pripravljena, zato sva tudi božične praznike preživela praktično v dvorani. Zavedala sva se tudi, da bo za spremembo rezultata treba 'na polno prav od prvega plesa v prvem kolu dalje, in res sva presrečna, da se je obrestovalo.

...
...


Rada bi se zahvalila celotni ekipi, najinim trenerjem, kondicijskemu timu, posebej Severinu Lipovšku, ki je v zadnjem letu preživel z nama verjetno več časa kot doma, Tini Jarc za njeno pomoč in vrhunskost, sponzorjem plesnih oblek in čevljev, ki uresničijo vsako najino še tako zahtevno željo, najinim prijateljem, družini in vsem preostalim, ki so tako ali drugače povezani s tem uspehom. 

... (foto: Marko Mesec)
... (foto: Marko Mesec)


Posebna hvala Danieli Novak, ki je bila z nama ta dan in res sva vesela, da sva lahko delila ta uspeh z njo. (sta za naš portal sporočila veselo novico o zmagi v kategoriji latin člani na UK Championships v Bournemouthu aktualna svetovna prvaka Klemen Prašnikar in Aleksandra Averkieva. Premagala sta nekdanja prvaka in aktualna zmagovalca preostalih dveh velikih angleških tekmovanj Blackpool in International Ferdinanda Iannacconeja in Julio Musikhino iz Italije.

Daniela Škofic Novak (desno) v družbi plesne trenerke Carol MacRaild in Melinde Torokyorgy (foto: FB)
Daniela Škofic Novak (desno) v družbi plesne trenerke Carol MacRaild in Melinde Torokyorgy (foto: FB)


Nazadnje se je zgodilo, da je nekdo premagal prvaka v članski kategoriji, pred desetimi leti, in sicer prav tako na tem tekmovanju, ko sta Matej Krajcer in Iwona Golczak premagala Maurizia Wescova in Melindo Torokyorgy (zdajšnjo ženo Andreja Škufce, op. u.). Na tekmovanju sta plesala tudi Damir Halužan in Anna Mashchyts ter zasedla odlično tretje mesto.

Matej Krajcer in Iwona Golczak
Matej Krajcer in Iwona Golczak


Na parketu sta med 179 pari plesala še Jan Pirnat in Ela Vukovič ter premagala dvajset parov in zasedla 159. mesto. Čestitke vsem; Parada plesa je ponosna na vas! Daniela Škofic Novak pa že pripravlja obširen zapis dogajanja v Bournemouthu, ki ga objavimo v prihodnjih dneh.)

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Zimska plesna šola v Mariboru že triintridesetič!
Osveži in pridobi ostrino gibanja tudi v zimskem času!
Ritem izjav
Januar 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Zdravi in lepi poleti pa tudi pozimi. Z Oriflamom vedno!
V novem katalogu vas poleg številnih ugodnosti čaka tudi nekaj novih izdelkov
Veganski čokoladni mousse
Recept s petimi sestavinami, ki ga lahko pripravite v 15-ih minutah!
Preberi članek
Preberi članek