Noro in nepozabno! Adrenalinski kamp za najpogumnejše z 'odštekanimi' Dunking Devilsi

Dunking Devils so slovenski akrobati, ki se ne ustrašijo nobenega izziva, naj gre za salte na premikajočem se vlaku ali pa skakanje z ogromne gugalnice s Savskega mostu. Svoj pogum in kreativnost prenašajo na mlajše generacije v okviru Dunking Devils Akademije, ki svoj vrhunec vsako leto doživi na poletnem taboru, ki je zagotovo raj za vsakega adrenalinskega navdušenca.

...
...


Letos se je tabora udeležilo 45 mladih, ki so lahko občutili Dunking Devils filozofijo in na lastni koži preizkusili navdihujoča adrenalinska doživetja, kot so skakanje v Blejsko jezero z ruske gugalnice, salte v bazen z 10-metrske skakalnice ali dričanje v vodo po zračni blazini.

...
...


"Poletni tabor organiziramo zato, da vsem navdušencem nad akrobatiko omogočimo zabaven adrenalinski teden v naravi in s tem povežemo vse generacije v našem društvu, ki šteje več kot 50 članov. Na taboru tako skupaj premagamo strahove, udeleženci pa s sabo odnesejo kup lepih spominov, nova prijateljstva, dobre vrednote, naučijo pa se tudi kakšen nov trik," je predstavil tabor Maks Veselko, vodja Poletnega tabora 2017.

...
...


Poleg tega da so Guinnessovi rekorderji v najvišji salti z zabijanjem in so s svojimi nastopi navdušili več ko 1400-krat v 43 državah sveta, so Dunking Devils znani tudi po svojih norih viralnih videih. Ti so dobili že več kot 90 milijonov ogledov, v svojem zadnjem podvigu pa so premikajoč se tovorni vlak spremenili v ogromno akrobatsko igrišče in z videom dosegli kar 8 milijonov ljudi.

...
...


Konec letošnjega leta Dunking Devils napovedujejo še dva velika projekta, ki bosta tudi tokrat čisto v njihovem stilu: zabavna, 'odštekana' in povezana z letenjem po zraku. Novembra bodo v Sloveniji šli na turnejo z imenom 'Dunking Devils LIVE', kjer si bo lahko vsak v živo ogledal 90 minut njihovih najbolj norih vragolij.

...
...


Sodelujejo pa tudi pri odprtju največjega trampolinskega parka v Sloveniji, ki bo z 2200 kvadratnih metrov trampolinskih površin postal tudi njihov novi dom. Trampolinski park Ljubljana bo po kakovosti in pestrosti vsebin v samem svetovnem vrhu in se že gradi v ljubljanskem BTC-ju za Kolosejem. Nudil bo zdravo in adrenalinsko zabavo za otroke, najstnike in mlade družine. Hkrati pa bo najmodernejši trening center za profesionalne akrobate v širši regiji. (so za naš portal sporočili iz ekipe Dunking Devils)

Oglejte si nor adrenalinski video poletnih vragolij skupine Dunking Devils.

Ime*
Vaš komentar*:
Prepišite kodo:
captcha
Komentarji
Preberi članek
Preberi članek
Vienna calling! Dunajski plesni festival ImPulsTanz je v polnem zamahu
Med 13. julijem in 13. avgustom se bo tradicionalno plesalo v ritmu festivala ImPulsTanz
Ritem izjav
Julij 2017
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
SOS izdelki iz Kozmetike Afrodita
V Afroditini bogati ponudbi najdete tudi izdelke za zaščito kože pred piki insektov
Blaženo. Zdrave sladoledne lučke, ki dajo energijo!
Popoln sladoled za vroče poletni dni
Preberi članek
Preberi članek