Ljubljana, 18.06.2018 | Oriflame

Igrivo poletje je! Poživite svojo lepoto z izdelki Oriflame

V novem katalogu vas čakajo poleg stalnih izdelkov tudi številne novosti, ki vas bodo prav gotovo navdušile

Pri Oriflamu skrbijo, da ste dišeči in sijete v vsej svoji lepoti skozi celo leto, v vsakem letnem času. Prav tako pa se ves čas zavedajo pomembnosti nege telesa in zaščite pred zunanjimi vplivi, na kar ne smemo pozabiti niti v tem igrivem, poletnem času. Zato so v junijskem katalogu zbrali za vas prav vse, kar potrebujete za dobro počutje, zdrav, svež in privlačen videz, svojim stalnim izdelkom pa kot ponavadi dodali še nekaj novosti.

...

...

Novi dišavi iz kolekcij Women’s Collection Mysterious Oud in Men’s Collection Intense Oud, ki vsebujeta sestavino OUD, zdaj najbolj zaželeno sestavino v svetu parfumerstva; Oud (Srednji vzhod, Al Oudh v arabskem jeziku), les drevesa agar (Kitajska) ali les aloe (Indija) je aromatična, razkošna smola drevesa agar, ki raste v gozdovih severovzhodne Indije, Butana in jugovzhodne Azije. Nastane, ko se drevo brani pred napadom gobe Phialophora parasitica. Ker se to dogaja poredko, je sestavina še toliko dragocenejša.
...
...

Novi Tender Care balzamček z vonjem češenj v kompaktni posodici, ki v trenutku pomiri kožo ter ji vrne udobje.
...
...

Optimals Radiance – nova negovalna linija z vitaminom C (osvežujoč čistilni gel, poživljajoča maska za obraz, obnovitvena krema v gelu, maska za obraz). Ključne sestavine kolekcije: vitamin C – posvetli, izboljša lesk in pomaga zaščititi kožo; izvleček barjanskih robid – bogat z vitaminom C, ki izboljša lesk kože in jo varuje pred poškodbami zaradi prostih radikalov; ekstrakt bezga – varuje in pomirja, koža pa je osvežena in čista.
...
...

Odlična nova tekoča šminka Giordani Gold Iconic Elixir z intenzivno barvo in koncentracijo pigmentov za razkošen mat videz ustnic. Ključne sestavine/lastnosti: regenerativno arganovo olje, aplikator za natančno nanašanje, zaščitni faktor 15. Preostale Oriflamove izdelke si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Preberi članek
Preberi članek
Gib in njegova sled
Ob projekciji filma Skok v srednji vek
Cleopatra Purice. Za nami je fantastičen nastop.
Letos smo trdo delale in zato je bilo zadovoljstvo z izvedenim nastopom mojih treh skupin še toliko večje. Nastopile so pripravnice ...
Preberi članek
Preberi članek
Junij 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Preberi članek
Preberi članek
Oriflame
Tereza’s Choice! Iz moje kuhinje na tvoj krožnik!
Namazi, humus, mandljev in lešnikov namaz, burgerji, vegi majoneza
Preberi članek
Preberi članek