Glasovanje poteka od 6.03.2018 00:02 do 26.03.2018 18:00

Najbolj smejoči plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Nagrade za aktualno glasovanje vam tokrat podarja Zavarovalnica Triglav z razlogom, da se boste čim večkrat smejali. Pet srečnežev bo prejelo zobno ščetko Curaprox za lep nasmeh.
Pet zobnih ščetk čaka pet izžrebancev/izžrebank.
Pet zobnih ščetk čaka pet izžrebancev/izžrebank.

Seveda si morate nagrado prislužiti, in sicer tako, da glasujete za naslednje predloge in pomagate vašemu izbrancu oziroma izbranki do zmage. Predlagani so: Akim Pekunov & Maša Kastelic, Jure Bergant & Milana Chekanova, Ema Križič, Sytze Jan Luske, Bojana Zemljič Kovačič, Erik Bukovnik, Ana Pandur Predin, Iza Skok, Ana Cvelfar in Kaja Vajdetič. Zmagovalec bo poleg zobne ščetke prejel še potovalno torbo Zavarovalnice Triglav blagovne znamke Samsonite. Glasujete lahko do ponedeljka, 27. marca do 18.00.
Zmagovalec/zmagovalka pa prejme poleg zobne ščetke še potovalno torbo Zavarovalnice Triglav.
Zmagovalec/zmagovalka pa prejme poleg zobne ščetke še potovalno torbo Zavarovalnice Triglav.

Poglejmo srečne prejemnice in prejemnika nakita Kamena duga iz Zagreba. Atraktiven kos nakita so si priplesali: Darja Derganc, Helena Brkopec, Branimir Orešek, Majda Kralj in Mojca Gorjanc. Zmagovalka glasovanja pa je plesalka Veronika Kajin, ki je imela po vašem mnenju najatraktivnejšo obleko državnega prvenstva v standardnih plesih in bo prejela ogrlico in šal Kamena duga. Čestitamo zmagovalki in vsem srečnim prejemnikom nagrad, ki jih bodo prejeli po pošti v tednu dni od objave.
Zmagovalka Veronika Kajin s soplesalcem Vidom Vidmarjem v elegantni kreaciji Nataše Ambrož (foto: Marko Mesec)
Zmagovalka Veronika Kajin s soplesalcem Vidom Vidmarjem v elegantni kreaciji Nataše Ambrož (foto: Marko Mesec)
49%
Jure Bergant & Milana Chekanova
sta se uspešno predstavila na letošnji podelitvi Prešernovih nagrad; dodala pa še zmago na državnem prvenstvu v latinu in postala najboljša članska plesalca (foto: Marko Mesec)
45%
Akim Pekunov & Maša Kastelic
sta odlično nastopila na Prešernovi proslavi ter si priplesala še tretje mesto na državnem prvenstvu v latinu (foto: STA)
3%
Ema Križič
je avtorica eksperimenta 'site-specific' plesnega performansa Domus Fabula, ki združuje bivanjski prostor z gibanjem (foto: Tadeja Pavšič)
2%
Kaja Vajdetič
si je na 26. državnem tekmovanju v plesnih miniaturah Opus 1 v kategoriji C s svojim solo nastopom in koreografijo Tok, ki teče in ne laže prislužila zlato in vstopnico za mednarodni Opus (foto: Matija Lukić)
0%
Erik Bukovnik
je avtor koreografije zmagovalne pesmi Hvala, ne! izvajalke Lee Sirk na letošnji Emi; ali bo na Evrovizijo odpotovala tudi njegova plesna ekipa, za zdaj še ni znano
0%
Sytze Jan Luske
je baletni plesalec mariborskega baleta, ki je v zadnjem času opozoril nase na proslavi ob podelitvi Prešernovih nagrad, v baletu Romeo in Julija ter zadnji premieri Leva desna, leva desna (foto: Tiberiu Marta)
0%
Iza Skok
je z magistrsko nalogo Blitz Kids opozorila, kako nas svet plastike, v katerem živimo, počasi požira ... (foto: David Orešič)
0%
Ana Pandur Predin
je uspešno integrirala flamenko v koncept letošnje Prešernove proslave (na fotografiji z Rokom Trkajem); s predstavo Firebird pa ga združila še z metal glasbo (foto: STA)
0%
Bojana Zemljič Kovačič
ni plesna ustvarjalka, je pa zelo povezana z mariborskim baletom; po oblikovanju torb in majic za Edwarda Cluga je skreirala kolekcijo uhanov in zapestnic za Valentino Turcu, imenovano Love&passion pod blagovno znamko E2RD
0%
Ana Cvelfar
si je na 26. državnem tekmovanju v plesnih miniaturah Opus 1 s solo nastopom in koreografijo 'She takes flowers away from leaves' v kategoriji C priplesala zlato in s tem nastop na mednarodnem Opusu (foto: Matija Lukić)
Preberi članek
Preberi članek
Branje je potovanje in tudi plesanje
Letni javni nastop učencev za sodobni ples in plesnih pripravnic B
Nataša Kočar. Ankh je dih življenja
Ankh je močan star simbol, vseprisoten na stenah egipčanskih templjev in grobnic ter predstavlja osnovno življenjsko energijo, dar življenja ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Marec 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Deichmannov pomladno-poletni moto: Osvojite modne ulice in pustite svoj pečat!
V Deichmannovih prodajalnah vas že čaka nova kolekcija obutve in modnih dodatkov za toplejše dni
Tretje mesto za Teresamisu na izboru Najbolj zdrav prehrambeni blog Slovenije
Dobra novica prinaša dobro akcijo. Poklanjam merilne skodelice in deske za rezanje!
Preberi članek
Preberi članek