Glasovanje poteka od 4.12.2018 00:14 do 24.12.2018 18:00

Naj Spirit plesni ustvarjalec/ustvarjalka

Bi imeli parfum Rebeke Dremelj ali Wernerja? Ni problema, glasujte za Naj Spirit plesnega ustvarjalca/ustvarjalko in Božiček vam prinese to posebno dišavo! Danes si vsi želimo nekaj, kar bo kakovostno, a hkrati tudi cenovno ugodno. Priznamo, da je to težko najti, a kdor išče, ta najde! Dobrodošli v prvi in edini slovenski parfumarni MySpirit, v kateri so vam na voljo poceni parfumi, ki kljub nižji ceni niso nič slabši. Še več: so tako prilagodljivi, da dobesedno gredo v vsak žep, z njihovimi pravimi parfumi tudi ni mogoče zgrešiti, saj se lahko z brezplačnimi testerji lepo ugotovi, kateri vonj vam ustreza in kateri ne. Slovenski parfumi so dolgo obstojni, praktični, ugodni in cenejši. So plod slovenskega znanja in truda. Vsa proizvodnja parfumov poteka v Sloveniji. My Spirit podarja parfume King/Queen, zato klikajte in glasujte, saj se bo šestim izžrebanim nasmehnila dišeča sreča.

Šest srečnežev/srečnic si bo priplesalo parfum My Spirit.
Šest srečnežev/srečnic si bo priplesalo parfum My Spirit.

Tokratni predlagani plesalci in plesalke so: Lucija Boruta, Polona Boruta, Fiona Johnson Kocjančič, Ksenija Gorjačeva, Genci Berisha, Katja Vidmar, Lana Senica & Klara Smolnikar, Petar Đorčevski, Metka Beguš, Luka Wernig in Špela Jezovšek. Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a VIP-paket in parfuma King/Queen parfumarne My Spirit.

Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a VIP-paket in dva parfuma My Spirit.
Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a VIP-paket in dva parfuma My Spirit.

Drugouvrščeni/drugouvrščena pa parfum Klasik in King. Glasujete lahko do ponedeljka, 24. decembra, do 18.00!

Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni prejme dva parfuma Klasik in King. Vse nagrade podarja parfumarna My Spirit.
Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni prejme dva parfuma Klasik in King. Vse nagrade podarja parfumarna My Spirit.

Poglejmo še srečneže in srečnice prejšnjega glasovanja, ki so si priplesali Butterfly twists balerinke, ki jih podarjata Lili Jolie in podjetje Parsus d.o.o. To so: Bina Trplan, Žiga Kajfež, Nika Roš, Gaillard Florent in Sara Antič. Za zmagovalca pa ste določili Huga Mbenga, ki je solo v Kompoziciji koreografinje Sanje Neškovič Peršin odplesal z žarom, zanosom in odlično tehniko. Hugo bo poleg balerink Butterfly twists, prepričana sem, da jih bo znal dobro izkoristiti ali pa jih bo podaril kateri od svojih baletnih kolegic, prejel še bon v vrednosti 40 evrov.

Hugo Mbeng v Kompoziciji je zmagovalec glasovanja. Čestitke! (Foto: Draja Štravs Tisu)
Hugo Mbeng v Kompoziciji je zmagovalec glasovanja. Čestitke! (Foto: Draja Štravs Tisu)

Drugouvrščena pa sta Urban Marolt in Ana Zajc, svetovna prvaka med mladinskimi hip-hop pari iz Plesno športnega društva Artifeks, ki bosta prejela prelepo denarnico oz. ovitek za kartice United Nude. Čestitamo izžrebanim glasovalkam, zmagovalcu in drugouvrščenima. Nagrade vam bomo poslali po pošti na naslove, ki ste jih pripisali ob glasovanju, v desetih dneh od objave na našem portalu.

Urban Marolt in Ana Zajc, svetovna prvaka med mladinskimi  hip-hop pari iz Plesno športnega društva Artifeks, sta zasedla drugo mesto v našem glasovanju.
Urban Marolt in Ana Zajc, svetovna prvaka med mladinskimi hip-hop pari iz Plesno športnega društva Artifeks, sta zasedla drugo mesto v našem glasovanju.

 

49%
Špela Jezovšek

je poleg množice osvojenih nagrad s točko Ninja Cringe mentorice Ane Vovk Pezdir iz Harlekina osvojila še naziv najbolj podjetniško-umetniške točke na dogodku TNT Jerneja Pintarja, ki je tudi avtor fotografije

Glasuj >
30%
Luka Wernig

je opozoril nase v predstavi Project X Katja Dance Company z odličnim performansom in še boljšo tehniko (foto: Drago Videmšek)

Glasuj >
18%
Petar Đorčevski

je odplesal v baletu La Fontainove basni koreografa Luke Žiherja, in sicer kot Tiger, Vran in Zajec (foto: Janez Kotar)

Glasuj >
2%
Katja Vidmar

je navdušila z novo predstavo Project X in dokazala, da je skupinsko delo, v katerega verjamejo vsi nastopajoči, ključ do uspeha (foto: Albert Podrekar)

Glasuj >
1%
Metka Beguš

je zaplesala v treh različnih vlogah kot Miška, Pav in Želva v baletu za otroke La Fontainove basni koreografa Luke Žiherja (foto: Janez Kotar)

Glasuj >
1%
Lana Smolnikar & Klara Senica

sta osvojili svetovni pokal v šovu in nastopili na gala dogodku v Riesi v koreografiji Jana Ravnika  (foto: TonyFoto)

Glasuj >
0%
Polona Boruta

je letošnja prejemnica listine Mete Vidmar, njena misel: 'Največji uspeh je to, da lahko plešem in od tega živim,' pa legendarna (foto: Matej Maček)

Glasuj >
0%
Lucija Boruta

je koreografinja, plesalka in pedagoginja ter letošnja prejemnica listine Mete Vidmar (foto: Matej Maček)

Glasuj >
0%
Ksenija Gorjačeva

je zmagovalka posebnega gala dogodka mednarodne plesne zveze IDO The best of the best in si je priplesala pokal Billa Fowlerja ter 4000 evrov (foto: TonyFoto)

Glasuj >
0%
Genci Berisha

je slovaški plesalec, ki je zasedel drugo mesto na gala dogodku The best of the best plesne zveze IDO in prejel 3000 evrov nagrade (foto: TonyFoto)

Glasuj >
0%
Fiona Johnson Kocjančič

podpredsednica mednarodne plesne zveze IDO je že četrtič organizirala veliki gala dogodek The best of the best, s katerim je nagradila svetovne prvake različnih plesnih zvrsti (foto: TonyFoto)

Glasuj >
Preberi članek
Preberi članek
Miloš Isailović. Na oder Cankarjevega doma prihajam miren in spokojen
Pogovor s plesalcem naslovne vloge v baletu Edwarda Cluga Peer Gynt
Katja Dance Company. Najdražji plesni čeveljci za Martino Smodiš!
V izredno čast nam je, da smo se ustvarjalci in plesalci, zbrani pod okriljem Katja Dance ...
Preberi članek
Preberi članek
Pripleši si nagrado
Preberi članek
Januar 2019
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Preberi članek
Feet Up. Lahkih nog naokrog tudi pozimi
Z Oriflamovimi izdelki bodo vaše noge lahkotnejše in privlačnejše
Vroča veganska čokolada
Enostavna vroča pijača brez sladkorja za mrzle dni
Preberi članek
Preberi članek